MG4

Electric

Până la 520 km
autonomie WLTP
26 min
Încărcare rapidă până la 80%
Arhitectură MSP nouă
AWD & RWD
MG Pilot
Asistență pentru șofer
7 year warranty

Un hatchback electric agil, dotat cu funcții de condus incredibile și tehnologie inteligentă.

Design agil și energic

Captivant și funcțional, compact dar spațios, MG4 Electric este o soluție avangardistă. Este o mașină care permite tuturor să pășească în lumea mobilității pur electrice. Caracteristicile sale de design energice și agile exprimă vitalitatea și spiritul liber ale acestui brand tânăr, existent de aproape 100 de ani.

Design exterior

Designul distinct de EV al modelului MG4 iese în evidență din mulțime. Acesta demonstrează o nouă înțelegere a designului sportiv în forma hatchback-ului 100% electric. Rezultatul, un model ce debordează de „vitalitate inteligentă”.

Eye catching front face

Faruri LED ascuțite și distincte combinate cu semnalizatoare remarcabile pentru a crea o impresie generală sportivă, memorabilă.

Side

Designul spatelui futurist este de neuitat. Lămpile de frână montate înalt, desenate în straturi, eleronul dublu, setul de lampi de pozitie LED și bara de spoilerul inferior cu efect de fibră de carbon, toate se combină pentru a crea această expresie artistică unică.

Right45

Linia plafonului plutește frumos spre spate, alungind întreaga linie a mașinii. În același timp, eleronul se află direct în calea fluxului de aer, pentru a oferi o aerodinamică maximă, energie și agilitate pe drum.

Sistemul de lumini

Blocurile optice ascuțite, în formă de triunghi, combină un stil minimalist futurist cu tehnologia inovatoare.

Front grille

Faruri hi-tech

Luminile de zi, cu 28 de LED-uri definesc clar designul mașinii. În același timp, trei seturi de fascicule pentru fazele scurtă și lungă situate în fiecare parte (fiecare cu propria structură distinctă) oferă un efect de iluminare excellent pe timp de noapte. Acestea, impreuna cu cele 36 de LED-uri ale semnalizatoarelor verticale, fac ca experiența de iluminare să fie impresionantă.

Powerful rear light set

Set de lumini spate puternice

Luminile decorative în forma constelatiei Lebada - Cygnus, împreună cu luminile de pozitie orizontale penetrante (formate din cate 172 de LED-uri) creează un aspect unic și premium.

Stilul interior

Conceptul „Less is more” (mai puțin înseamnă mai mult). Acest aspect interior simplu și ușor de utilizat creează o atmosferă impulsionată de tehnologie pură.

Frame 32 Instrumentalpanelcrop

Un panou de instrumente conceput pentru a fi ușor, subțire, pentru a elimina complexitatea inutilă și pentru a maximiza spațiul. Materialele de înaltă calitate cu tehnici de montare rafinate subliniază și mai mult orientarea modelului MG4 către simplitate, tehnologie și calitate.

Frame 32floatingconsolecrop

Designul consolei centrale „plutitoare” eliberează spațiul, integrând în același timp funcționalități suplimentare într-un mod simplu, dar eficient.

Frame 32newswitcherwheel

Reglabil în șase moduri, cu design intuitiv minimalist al tastelor funcționale.

MG 027 STUDIO PR

Driving Excellence large

Excelență în timpul condusului

Noua arhitectură MSP (Modular Scalable Platform) pur electrică oferă doar excelență. Mai puternică, mai inteligentă, mai bună prin design.
Plăcerea de a conduce nu mai este destinată exclusiv modelelor premium. Condusul modelului MG4 Electric te duce pe drumul spre perfecțiune.

Excelență în performanță

Tracțiunea spate și un motor puternic, oferă reprizele viguroase de care ai nevoie în orice situație din trafic.

Frame 14 Rearwheelcroptest8

MG4 Electric are un design axat pe tracțiunea spate (RWD) care oferă o distribuție perfectă a greutății și proporții uimitoare. Este o experiență de condus agilă și promptă (un aspect dinamic, chiar și când stă pe loc). Bazându-se pe manevrabilitate de înaltă performanță, acest sistem RWD permite o distribuție ideală a greutății față-spate. Intrarea în virajele strânse este ușoară, datorită tracțiunii suplimentare pentru condițiile de condus de zi cu zi.

Template Bigzoom150kwmotor31

Cu o putere combinată de 180 kW și un cuplu de 350 Nm, MG4 Electric accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde.

Frame 14 Energyrecovery1440p

Sistemul de reciclare a energiei cinetice (KERS - Kinetic Energy Recycling System) al modelului MG4 conține trei niveluri de operare: „light”, „moderate” și „heavy”. Ridică piciorul de pe pedala de accelerație și mașina ta va încetini, colectând și returnând energie acumulatorului. Acest lucru maximizează eficiența și controlul, făcând în cele din urmă mașina mai ușor de condus.

Plăcerea de a conduce

Direcție precisă chiar și pentru cele mai înguste drumuri.

Frame 14 DP EPS1440 P

Șasiul oferă un grad extraordinar de precizie a direcției, agilitate și confort al suspensiei. Acest lucru este asigurat de suspensia față cu brațe pivotante, o punte spate cu cinci brațe atent proiectată, plus coordonarea precisă a tuturor componentelor.

Frame 14 FRONT1440 P

Un cadru inferior format din aliaj de aluminiu, reduce eficient greutatea și îmbunătățește manevrabilitatea și confortul. Distribuirea sarcinii 50:50 pentru puntea față și spate și centrul de greutate scăzut sunt elemente perfecte pentru a face față celor mai strânse curbe.

Frame 32orange car driving

MG4 Electric oferă cinci moduri de condus diferite, inclusiv modurile normal, eco, sport, zăpadă și personalizat. Toate vă vor oferi o experiență de condus mai bună, indiferent de starea drumului.

Mg4 one pedal

Preia controlul asupra volanului și extinde-ți autonomia în același timp. Funcția „One Pedal” îți permite să încetinești și te ajută să încetezi în a mai utiliza pedala de accelerație. De asemenea, captează energia oferită de deplasarea automobilului pentru a reîncărca bateria.

Rapid, dar în siguranță

Sistem de frânare avansat oferit de Continental. Conduci în siguranță.

Frame 14 Low Gravity1440p

Cel mai recent sistem de frânare Continental și frânele pe disc pentru toate roțile, completează natura sportivă a lui MG4. Cu o decelerare puternică pe suprafață umedă, aceasta înseamnă o distanță de frânare mai mică, aproape 19 m de la 66 km/h până la 0 km/h.

Wheel

Folosind anvelope Continental cu rezistență la rulare redusă, MG4 Electric poate parcurge distanțe mai lungi, ceea ce nu numai că aduce beneficii mediului, dar reduce și costurile de operare.

Frame 14 Airbags1440p

Datorită structurii de înaltă rezistență a caroseriei modelului MG4, tehnologiei fiabile de protecție a bateriei și celor 6 airbag-uri, pasagerii beneficiază de protecție maximă împotriva potențialelor răniri grave.

Frame 28 Intelligenttechnology

Tehnologie inteligentă

Nu este nevoie să platești suplimentar pentru funcții utile, cum ar fi Adaptive Cruise Control și Traffic Jam Assist. De acum înainte, le primești ca standard și te bucuri de confortul adus de tehnologia inteligentă.

Standard pentru toate modelele

Sistemele „Adaptive Cruise Control”, „Traffic Jam Assistance” și alte funcții de conducere autonomă de nivel 2 (L2) vă pot ajuta să eliberați stresul din timpul condusului pe drumurile aglomerate.

Tehnologie

Un panou digital și un ecran tactil plutitor. Esti inconjurat de înaltă tehnologie atunci când ești în mașină.

Digital cluster hq

Panoul de bord digital, cu un ecran integral LCD de 7 inch, un afișaj digital cu toate informațiile necesare.

Frame 14 Touchscreen1440p

Ecranul tactil „plutitor” de 10,25 inch, cu o rată de reflexie redusă, este ușor de citit chiar și în lumina puternică a soarelui.

Frame 26 Applecarplay

Râmâi conectat în timpul deplasării cu Apple CarPlay sau Android Auto. Poți aduce toate caracteristicile telefonului tău direct pe ecranul tactil central al mașinii.

Sistemul de conectivitate MG iSMART

Un sistem inteligent care integrează comunicarea cu mașina, internetul și utilizatorul. Ești gata să te conectezi la viitor?

Frame 29 M Gi Smart
Mobile features Scanning
Mobile features Find My Car

Înainte de plecare

Aplicația MG iSMART te ajută să îți localizezi rapid automobilul și să verifici prin simpla apăsare a unui buton. În plus, poți folosi telecomanda pentru a regla aerul condiționat la o temperatură confortabilă chiar înainte de a intra în mașină.

Findyour Vehicle 2021 09 15 132549 fxzc
Găsește-ți automobilul

Determină locația exactă a mașinii tale.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Bluetooth Key
Cheia bluetooth

Utilizează smartphone-ul ca o cheie și permite altora să activeze cheia Bluetooth.

MG iSMART
Vehicle Status Diagnosis 2022 08 09 130656 zjjx
Diagnoza automobilului

Verifică cu ușurință starea mașinii tale și asigură-te că este în siguranță înainte de a porni la drum.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Route Planner 2022 08 09 130727 nqol
Planificarea traseului

Planifică-ți călătoria în prealabil și sincronizează-ți ruta în mașină.

MG iSMART
App Remote Control 2022 08 09 130827 hxha
Control de la distanță

Pornește aerul condiționat pentru a preseta o temperatură interioară confortabilă.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Frame 16 Ontheroad1test

În timpul călătoriei

Odată ce ți-ai planificat ruta, vei primi actualizări din trafic în timp real, ghidare pentru traseu și o oră precisă a sosirii. Nu numai asta, dar aplicația îți va arăta toate punctele de interes pe care nu vei dori să le ratezi pe parcurs.

Icon connected navigation
Sistem de navigație conectat*

Nu ești sigur dacă ai încuiat mașina? Doar blocheaz-o sau deblocheaz-o folosind aplicația.

MG iSMART Lite
MG iSMART
*Pentru versiunea MG iSMART Lite este disponibilă doar navigarea offline
Icon online points of interest
Puncte de interes online

Găsește tot ce merită văzut pe traseul tău.

MG iSMART
Icon range visualisation and charging point
Vizualizarea autonomiei și informații despre punctele de încărcare

Gata cu anxietatea privind autonomia - cunoaște-ți autonomia și obține informații despre încărcarea mașinii pentru traseul tău.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Frame 16 Ontheroad2

Pe drum

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la autonomie – vezi exact cât de departe poți călători, precum și informații în timp real despre punctele de încărcare de pe traseu. În plus, poți naviga, poți asculta muzica preferată, poți efectua un apel telefonic și îți poți controla automobilul în timpul călătoriei cu ajutorul comenzilor vocale hands-free.

Icon dab
Sistemul DAB+

Salvează postul preferat și MG iSMART îți va reaminti să nu ratezi programul preferat.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Icon hotspot
Hotspot

Ai rămas fără conexiune la internet? Nu îți face griji, utilizează hotspot-ul de date din mașină și rămâi conectat.

MG iSMART
Frame 16 Ontheroad3

Pe drum

Rămâi conectat pe drum cu Apple CarPlay sau Android Auto, care aduc toate caracteristicile telefonului pe ecranul tactil central al mașinii. Și nu uita să salvezi postul de radio DAB+ preferat în aplicație - îți va reaminti când este difuzată emisiunea preferată.

Icon weather forecast
Starea vremii

Verifică starea vremii în locația ta actuală sau oriunde te îndrepți.

MG iSMART
Apple Android
Apple CarPlay și Android Auto

Conexiunea smartphone-ului este simplă cu Apple CarPlay sau Android Auto.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Icon voice control
Control vocal

Profită la maxim de comenzile hands-free pentru muzică, navigație, telefon și controlul automobilului.

MG iSMART
Mobile features Remote Control
Mobile features Charging
Mobile features Homelist

După ce ajungi la destinație

Nu-ți amintești dacă ai încuiat mașina? Nici o problemă. Poți s-o blochezi sau deblochezi folosind aplicația, precum și să verifici nivelul și autonomia bateriei, gata pentru următoarea călătorie. Poți arunca o privire și asupra tuturor statisticilor tale de condus, inclusiv cât de mult CO2 ai economisit conducând complet electric.

Icon lock and unlock the car
Blocarea și deblocarea mașinii

Nu ești sigur dacă ai încuiat mașina? Este suficient să folosești aplicația pentru a face asta.

Sistemul MG iSMART Lite
Sistemul MG iSMART
Icon alarm geo fence
Alarma

Un mesaj va fi trimis către automobil dacă are loc vreo activitate anormală.

Sistemul MG iSMART
Icon set scheduled charging
Setează încărcarea planificată*

Vrei să profiti de energie electrică mai ieftină seara? Nu uita să setezi încărcarea programată.

Sistemul MG iSMART Lite
Sistemul MG iSMART
*Pentru sistemul MG iSMART Lite procesul va funcționa în mașină, nu în aplicație
Icon vehicle status statistics check
Verifică starea mașinii

Verifică nivelul bateriei și autonomia înainte de următoarea călătorie.

Sistemul MG iSMART Lite
Sistemul MG iSMART
Electric performance

Performanță electrică

MG4 Electric cu noua arhitectură MSP (Modular Scalable Platform) pur electrică, îți oferă siguranță prin cea mai avansată tehnologie.

Autonomie

MG4 vă poate face călătoria posibilă cu o autonomie de până la 520 km* (conform procedurii WLTP). Autonomia în cazul bateriei de 51 kWh este de 350 Km (WLTP), iar în cazul celei de 64 kWh este de 450 Km (WLTP). Un sistem avansat de management al bateriei asigură o autonomie stabilă, dar eficientă în zonele cu climă rece.

Charging port

Încărcare rapidă DC, încărcare AC trifazată

MG4 permite sesiuni de încărcare rapidă de 26 de minute de la o încărcare de 10% la 80%, la o rată maximă de 140 kW.

Este disponibilă o capacitate de încărcare AC trifazată, cu încărcare completă peste noapte.

Front grille 1

Grilă activă automată

Grila AGS controlează și reglează fluxul de aer pentru a îmbunătăți aerodinamica și performanța termică a automobilului.

În condiții obișnuite de condus, gurile de aer ale grilei sunt închise pentru a reduce consumul de energie, a extinde autonomia și pentru a îmbunătăți confortul termic și acustic.

Performanța bateriei

Inovatorul pachet de baterii cu celule dispuse orizontal reduce înălțimea sa la 110 mm. Acest lucru creează mai mult spațiu interior atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Frame 43battery zoom in

Noua baterie “One Pack”

Designul inovator al bateriei „One-Pack” diferă doar în înălțime. Bateriile de 51 și 64 kWh ating nivelurile de top în industrie prin înălțimea de 110 mm, utilizând pe deplin spațiul destinat bateriei, îmbunătățind în același timp rata de utilizare a energiei.

Frame 48resizebatterytest

Pre-încălzirea bateriei

Această funcție echipează mașina pentru a îmbunătăți eficiența în zonele cu climă rece. În momentul încărcării, bateria se pre-încălzește activ pentru a îmbunătăți eficiența încărcării.

Siguranța bateriei

Testată conform celor mai stricte standarde europene și internaționale pentru baterii, pentru a asigura utilizarea în siguranță a automobilului tău electric.

Testată în condiții dure de iarnă pentru autonomie, timp de încărcare și performanță de condus. Niciun munte nu a fost afectat în acest proces.

Frame 49resizebatterytest2

Siguranța este pe primul loc. Dacă orice celulă a bateriei își pierde controlul termic, înseamnă că orice flacără deschisă se va difuza rapid.

Frame 50resizebatterytest3

MG4 are aproximativ 1500 până la 2000 de cicluri de încărcare a bateriei, ceea ce are ca rezultat o durată de viață excepțional de lungă a bateriei. Urmăriți-ne pe rețelele sociale sau vizitați blogul MG Life pentru sfaturi despre cum să creșteți durata de viață a bateriei.

Frame 28 Utility

Utilitate

Utilitate amplificată - intenția de design a modelului MG4 Electric. Cu caracter practic asigurat, chiar și pentru călătorii lungi, MG4 Electric îți oferă un interior spațios și multiple caracteristici pentru călătoria care te așteaptă.

Spațiu generos

Cu o arhitectură electrică dedicată și cu un ampatament lung de 2705 mm, MG4 Electric oferă un spațiu surprinzător. Ai loc pentru tot ce trebuie să împachetezi pentru călătoriile zilnice și fiecare membru al familiei a fost luat în considerare. Cu designul său elegant de tip crossover hatchback, ești pregătit pentru următoarea călătorie.

Frame 14 Cabin1440p1
Frame 55 Spacious cabin slider 2

Potrivit pentru o familie cu 5 persoane. Exteriorul modelului MG4 Electric este compact și rafinat, dar interiorul spațios al cabinei vă va lua în curând prin surprindere. Scaunele din spate rabatabile 60:40 fac utilizarea spațiului și mai eficientă.

Frame 14 Interior storage 1440p
Frame 55 Interior storage slider 2
Seat storage 1 Interior storage space slider 3
Frame 55 Interior storage slider 3

Când spațiul este limitat, profiți la maximum de cele 28 de soluții de depozitare geniale, toate concepute pentru a-ți păstra bunurile bine aranjate.

Frame 55 Trunk slider 1
Frame 26 Duallayertrunk
Frame 55 Trunk slider 3
Frame 55 Trunk slider 4

Nimic nu este mai satisfăcător decât structurarea spațiului de stocare cu, ai ghicit, mai mult spațiu de stocare. MG4 Electric oferă un volum maxim de 986 litri de spațiu în portbagaj.

Confort

Primavara, vara, toamna sau iarna, ne asigurăm că te simți ca acasă atunci când intri în interiorul modelului MG4 Electric.

Frame 14 Heat pump1

Cu un sistem de încălzire cu pompă de căldură, MG4 Electric extinde semnificativ autonomia de rulare cu o singură încărcare a mașinii tale atunci când vremea se răcește.

Frame 14 Seattest1444ptest
Frame 55heating slider 2

Scaunele reglabile și volanul modelului MG4 Electric pot fi încălzite după preferințe.

Frame 26airflow1440p

Purificatorul de aer al modelului MG4, instalat pentru a vă oferi aer curat și proaspăt pe tot parcursul călătoriei.

Practicitate

Rectangle 13 VL2 zoom in

Cu o putere maximă de 2200 W a sistemului Vehicle To Load, MG4 Electric este gata să încarce orice aparat extern, având și toate prizele USB suplimentare la care te-ai aștepta de la această mașină.

360 camera

Această funcție oferă un unghi larg pentru a parca cu ușurință modelul MG4 Electric.

Frame 14 USB1440p
Frame 55usb slider 2

Cu încărcare wireless pentru telefon și cu toate prizele USB suplimentare, înseamnă că vă puteți încărca dispozitivele în timpul călătoriei.

Frame 14 Towingcapacity

Cu o capacitate de remorcare aprobată de 500 kg, puteți plasa tot ce aveți nevoie într-o remorcă mică.

Frame 14 Keyless entry

Acces fără cheie și pornire ușoară pentru siguranța, securitatea și confortul tău. Liniștea sufletească este standard cu MG4 Electric.

Mg4 xpower with logo

MG4 Electric XPOWER- În curând

Versiunea XPOWER dispune de un sistem de propulsie foarte performant, cu două motoare ce furnizează 320 kW (435 CP) și până la 600 Nm de cuplu, poziționând ferm cea mai recentă ediție MG4 alături de cele mai puternice hatchback-uri de înaltă performanță de pe piață.

Mai multă performanță, mai multă distracție

Explorează capacitățile platformei MSP și vezi cum este construit MG4 Electric XPOWER pentru a duce condusul la următorul nivel.

Mg4 xpower section

Cu un motor pentru a antrena roțile din spate și altul pentru a le alimenta pe cele din fata, MG4 Electric XPOWER testează limitele cu o putere maxima de 320kW (435 CP) și cuplu maxim de 600NM. Trebuie să simți asta ca să crezi.

Mg4 xpower section

Stăpânește drumul cu controlul dinamic al cuplului permanent pentru toate roțile, oferind stabilitate și manevrabilitate mai bune și o experiență de condus mai plăcută.

Mg4 xpower section

Activează XPOWER în modul Sport și vei experimenta o accelerație de neegalat, atingând 100 km/h în doar 3,8 secunde.

Design care întoarce privirile

Făcut pentru a stârni invidia, MG4 XPOWER arată la fel de bine ca și performanțele sale.

Mg4 xpower front seats

Materialele Eco-Alcantara® îmbunătățesc interiorul MG4, oferind o senzație exclusivă, doar pentru modelul MG4 XPower.

Mg4 wheel green

Stapânește drumul cu stil, cu o direcție îmbunătățită și performanță de frânare.

Mg4 xpower right facing

O culoare nouă, exclusivă, doar pentru modelul MG4 Electric XPOWER.

Standard compare DE 2
Explore

MG4 Electric

 • Autonomie electrică până la 350km (WLTP)
 • Încărcare DC până la 88kW
 • 3 niveluri de recuperare a energiei
 • Tracțiune spate
 • Suspensie independentă spate cu 5 brațe
 • Direcție DP-Electric
 • Pedală unică
 • Sistemul MG Pilot cu ACC/TJA/LKA/LDW
 • Panou de bord plutitor de 7"
 • Display touchscreen plutitor de 10"
 • Blocuri optice față și lumini spate cu tehnologie „Auto LED”
 • Acces fără cheie și pornire automată
 • Jante din aliaj de 17" cu capace în 2 tonuri
Comfort compare
Exclusive

MG4 Electric

 • Autonomie electrică până la 450km (WLTP)
 • Încărcare DC până la 140kW
 • Grilă activă (AGS)
 • Sistemul V2L
 • Volan din piele sintetică (microfibră)
 • Toate geamurile cu sistem de siguranță
 • Toate geamurile cu sistem de siguranță

Specificații

Versiune Explore Exclusive
Dimensiune și greutate
Lungime (mm) 4287 4287
Lățime (mm) 1836 1836
Înălțime (mm) 1504 1504
Ampatament (mm) 2705 2705
Garda la sol fără încărcătură / cu încărcătură (mm) 150/117 150/117
Capacitate portbagaj (cu scaune nerabatate/rabatate, L) 363/1177 363/1177
Greutate proprie (kg) 1635 1651
Greutate maximă admisibilă (kg) 2083 2113
Greutate admisă pentru fiecare osie (kg) Față: 935 / Spate: 1198 Față: 935 / Spate: 1198
Capacitate tractare (fără sistem frânare, kg) 500 500
Capacitate tractare (cu sistem frânare, kg) 500 500
Motor electric și baterie
Tip PMSM PMSM
Putere maximă netă (kW) 125 150
Cuplu maxim (Nm) 250 250
Dimensiunea brută a bateriei (kWh) 51 64
Putere maximă On-boarder charger (6.6 kW) -
Putere maximă On-boarder charger (11 kW) -
Putere maximă de încărcare DC (kW) 88 140
Timp de încărcare DC (10~80%) ~37 min ~26 min
Performanță
Viteza maximă (km/h) 160 160
Accelerație (s, 0 ~ 100 km/h) 7.7 secs 7.9 sec
Autonomia EV (km, WLTP) 350 450
Consum de energie (Wh/km) 170 160
Versiune Explore Exclusive
Siguranță
Airbag-uri frontale pentru șofer și pasager cu sistem de dezactivare pentru pasager
Airbag-uri cortină (laterale)
Sistem prindere ISOFIX superior și inferior scaune spate
Sistem monitorizare presiune pneuri (TPMS)
Sisteme MG
Pilot automat adaptiv (ACC)
One Pedal Driving
Frânare automată de urgență (AEB)
Control inteligent fază lungă (IHC)
Sistem asistare a vitezei (SAS)
Sistem de asistare în trafic aglomerat (TJA) ICA
Sistem avertizare atenție șofer (UDW)
Avertizare părăsire bandă de rulare (LDW)
Asistare menţinere bandă de rulare (LKA)
Versiune Explore Exclusive
Faruri LED
Lumină de ceață spate
Lampă stop amplasată la înălţime
Semnalizare direcție integrată în far -
Bloc lumini spate LED individual, cu lumini decorative -
Spoiler inferior
Ștergătoare parbriz fără ramă
Geamuri spate tip „Privacy“ -
Oglinzi pliabile manual şi încălzite
Anvelope 215/50 R17 95V
Jante din aliaj de 17" cu capac din plastic bi-color
Versiune Explore Exclusive
Geam şofer cu închidere/deschidere automată şi sistem de siguranță
Volan îmbrăcat în poliuretan PU -
Volan îmbrăcat în piele ecologică (microfibră), încălzit -
Coloană de direcție reglabilă pe 4 direcții
Ecran virtual de 7’’
Scaun șofer reglabil pe 6 direcții
Scaun pasager reglabil pe 4 direcții
Banchetă spate fracţionabilă 40:60
Tapițerie textilă -
Lumină în portbagaj
Parasolare -
Parasolare cu oglindă -
Navigație -
4 difuzoare -
1 microfon -
2 microfoane -
3 mufe USB (Față: 1x USB A + 1x USB C / Spate: 1x USB A)
Sistem de încărcare wireless telefon mobil -
Bluetooth
Apple Carplay/Android Auto
Priză 12V în față
Versiune Explore Exclusive
Climatizare automată
Sistem Vehicle to Load (V2L)
Senzori de parcare spate
Închidere de la distanță
Acces fără cheie
Versiune Explore Exclusive
iSMART Lite 10.25” -
Aplicație telefon mobil cu control de la distanță
iSMART 10.25” -
Control vocal -
Informații din trafic în timp real -
Hotspot Wifi -
Versiune Explore Exclusive
Diamond Red (metallic) diamond-red o o
Medal Silver (metallic) medal-silver o o
Dover White dover-white
Brighton Blue (metallic) brighton-blue o o
Fizzy Orange (metallic) fizzy-orange o o
Pebble Black (metallic) pebble-black-black o o
Versiune Explore Exclusive
Negru (stofă)

Imaginile prezentate aici au doar scop ilustrativ și pot diferi de specificațiile standard pentru fiecare versiune. Nu pot fi derivate drepturi din fotografii. MG își rezervă dreptul de a schimba modelele, culorile, specificațiile și echipamentele fără notificare prealabilă și fără obligația de a schimba mașinile aflate deja pe piață.