MG EHS PHEV

De la 34.500* € (TVA inclus)

Prin Programul RABLA

Hybrid control
CO2 43g/km
258 CP
6.9s/ 0-100km/h
Sistemul MG Pilot
Asistență șofer
Electric Drive Unit
Transmisie cu 10 trepte


* Prețul cu RABLA este calculat prin scăderea contravalorii a două tichete – 10.000 lei la care se adaugă două ecobonusuri în valoare de 1500 lei fiecare,
pentru casarea unui vehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani sau care are norma de poluare EURO 3 sau inferioară. Oferta este supusă unor condiții, aplicabilă
sub condiţia redeschiderii înscrierilor în PSIPAN și eligibilității clientului conform prevederilor Programului Rabla valabile la momentul redeschiderii în 2024
a înscrierilor în Program, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Producătorul/Importatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prețurile de vânzare fără notificare prealabilă.

Plata se va face în RON la cursul de vânzare CEC BANK din ziua efectuării plăţii (cursul SPOT de vânzare pentru tranzacţii interbancare
şi cursul de vânzare la casierie pentru plăţile în numerar la casieria Vânzătorului).

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.
7 year warranty

Cu un aspect sportiv și un interior spațios, dotat cu caracteristici confortabile și inteligente, modelul MG EHS Plug-in Hybrid facilitează deplasarea pentru o evadare perfectă. Relaxează-te în scaunele generoase, în timp ce tehnologia noastră inteligentă îți face călătoria mai plăcută. Cu două versiuni de echipare din care să alegi - Excite și Exclusive - există o variantă MG EHS Plug-in Hybrid care se potrivește fiecărui stil de viață.

Ehs electric technology
Siguranță
Călătorii în siguranță

Siguranța este întotdeauna cel mai important aspect al proiectării modelelor noastre. Modelul Plug-in Hybrid moștenește structura robustă a variantei sale pe benzină, alături de sistemul MG Pilot și alte măsuri de siguranță la sistemele de înaltă tensiune, pentru a oferi și mai multă siguranță tuturor.

Safety chapter image 1

Pachetul de baterii

Chiar dacă bateria nu este la fel de mare ca cea a automobilelor 100% electrice, standardul de siguranță este același și este în conformitate cu diferite protocoale de siguranță: nivel de rezistență la apă IP67, standard de siguranță al bateriei US UL2580, cerințe speciale EU ECE R100 EV, cerințele privind siguranța transportului UN38.3.

Frame 100360camera2

Cameră 360°

Cameră 360 grade fără unghi mort în orice moment: pentru viraje cu viteză mică sau efectuarea manevrelor la mersul cu spatele.

Ehs rigid structure

Structură robustă

Întreaga caroserie a automobilului folosește mult oțel de înaltă rezistență și oțel laminat la cald pentru a asigura rezistența și siguranța mașinii.

Ehs facelift front
Performanță
Puternic și dinamic pentru un condus captivant

Combinația de înaltă performanță dintre motorul electric și motorul turbo precum și calibrarea excelentă a șasiului asigură plăcerea de a conduce modelul MG EHS Plug-in Hybrid.

Xhs differential lock

Diferențial blocant electronic XDS

Puterea dezlănțuită se va confrunta, de asemenea, cu provocările diferitelor viraje. Cu sistemul XDS (diferențial blocant electronic), modelul MG EHS Plug-in Hybrid poate stopa subvirarea și poate reduce pierderea de putere pentru a deveni o mașină sportivă cu o manevrabilitate excelentă.

Powerful drivetrain

Sistem de propulsie puternic

Puterea maximă a motorului electric de 122 CP + puterea maximă a motorului termic de 162 CP + cuplul maxim al motorului electric de 230 Nm + cuplul maxim al motorului termic de 250 Nm permit modelului MG EHS Plug-in Hybrid să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6,9 secunde, lider în acest segment.

Plug-in Hybrid
Condus confortabil

Motorul termic puternic și motorul electric economic permit reducerea emisiilor de CO2 fără a sacrifica autonomia. Cu unitatea de control inteligentă și transmisia cu 10 trepte, MG EHS Plug-in Hybrid reduce consumul de combustibil și emisiile, asigurând în același timp plăcerea de a conduce.

Electric Drive Unit
transmisie cu 10-trepte
1.8L/100km
Consum de combustibil
52km
Autonomie electrică
Ehs facelift iron white side
Ehs low fuel consumption

Consum de combustibil redus și emisii CO2 scăzute

Cu un motor turbo cu injecție directă extrem de eficient și un motor electric de tip „hairpin”, modelul MG EHS Plug-in Hybrid are un consum de emisii CO2 de doar 43 g/km și un consum de combustibil de 1,8 l/100 km. Bateria de 16,6 kWh asigură și autonomia electrică de 52 km (conform procedurii WLTP). Luând în considerare toți acești factori, MG EHS Plug-in Hybrid va oferi un cost de întreținere redus.

Range image 3

Transmisie EDU cu 10 trepte de viteze

O transmisie cu 4 trepte de viteze pentru motorul electric și o transmisie cu 6 trepte pentru motorul termic funcționează perfect împreună pentru a oferi o putere constantă. Eficiența este de peste 94%, iar timpul de răspuns este mai mic de 0,2 secunde, deci transmisia este rafinată și rapidă.

Electric Drive Unit de generația a doua
Transmisie cu 10 trepte de viteze
Intelligent icu

Noua unitate inteligentă HCU

Noua unitate de control hybrid analizeaza necesarul de energie recunoscând condițiile drumului, apoi decide distribuția energiei și ajustează nivelul bateriei. Cel mai important, va învăța în mod activ comportamentul de condus al șoferului pentru a regla distribuția energiei. Cu cât conduci mai mult, cu atât mașina devine mai inteligentă.

Unitatea inteligentă HCU
Hybrid control Unit
Ehs electric technology

Tehnologie electrică avansată

Modelul MG EHS Plug-in Hybrid moștenește, de asemenea, tehnologiile avansate EV de la modelele electrice MG, inclusiv motorul integrat de tip „hairpin” cu răcire cu ulei și bateria de înaltă densitate cu răcire activă cu lichid de la CATL.

Intelligent icu

Capacitatea de remorcare

Motorul electric eficient și puternic și motorul pe benzină funcționează în armonie pentru a optimiza performanța de remorcare. Greutatea de remorcare a modelului MG EHS Plug-in Hybrid poate fi de până la 1500 kg.

Sistemul MG Pilot
Sistemul MG Pilot

Funcțiile de conducere parțial autonome de nivel 2 (L2) permit o experiență de condus sigură și confortabilă.

Conducerea autonomă de nivel 2 (L2) disponibilă acum
De la 0-60km/h
Sisteme de siguranță
Active și Pasive
Ehs low fuel consumption
Design
Dinamic în fiecare detaliu

Modelul MG EHS Plug-in Hybrid are linii îndrăznețe și caracteristicile impresionante ale unui SUV pursânge.

Design emoțional
Identitate puternică și dinamică
Confort
Sisteme interactive
Interior sportiv
Experiență de condus captivantă
Ehs facelift iron white side front

Un design dinamic, emoțional

Grila de tip „cascadă”, jantele sportive de 18 inch oferite în dotarea standard (versiunea Exclusive) și profilul caroseriei demonstrează designul său excelent, cu lumini și umbre.

Ehs sporty interior

Interior sportiv

Volanul cu 3 spițe „D-shape”, pachetul din piele perforată cu cusături roșii și scaunele sportive integrate creează o atmosferă de înaltă performanță.

Light expression
EHS10457 Red

Aspect fin și elegant

Luminile LED în două tonuri, cu aspect de diamant, luminile de semnalizare dinamice și luminile ambientale „Aurora” în 64 de culori exprimă caracteristicile unice ale automobilului.

Confort
Pregătit pentru călătorie

Viața este mai frumoasă când te simți confortabil. De aceea, confortul este primordial ori de câte ori deschizi ușa și te relaxezi în scaunele plăcute la atingere ale modelului MG EHS Plug-in Hybrid.

Ehs facelift dashboard
Soft material

Materiale moi, plăcute la atingere

În timp ce conduci, aproape tot ce poți atinge în modelul MG EHS Plug-in Hybrid este moale. Scaunele și volanul din piele naturală și tabloul de bord acoperit cu piele, totul se simte grozav.

Scaune din piele naturală „Bader”
Scaunul este proiectat special pentru siguranță și confort, integrat cu piele naturală Bader® și material Alcantara®. Combinația dintre ambele materiale nu numai că oferă o calitate mai bună cu o atingere moale și premium, ci și o aderență și un suport mai bun pentru condusul dinamic.
Room storage

Spațiul de stocare în habitaclu

Spațiu din plin și bancheta spate reglabilă cu suport pentru pahare și cutie de depozitare în cotiera din spate.

Sunroof

Trapă panoramică

Deschide-o, bucură-te de soare și ascultă păsările ciripind în pădure!

1.19m²
Trapă panoramică
Nvh performance

Nivel NVH excelent

Modelul MG EHS Plug-in Hybrid este acoperit în proporție de 95% cu material izolat fonic NVH. Când e liniște, e ca și cum ai fi într-o sală de concerte. Când se redă muzica, undele sonore îți vor oferi plăcerea supremă de a conduce.

Air purification

Sistemul de purificare al aerului

Filtrul PM2.5 al modelului MG EHS Plug-in Hybrid poate filtra particulele dăunătoare, inclusiv polenul și unii viruși, pentru a menține aerul din habitaclu sănătos.

Interior
Tehnologie
Mobilitate conectată

Panoul de bord complet digital oferă mai multe informații despre automobil.

Virtual cluster 01
Virtual cluster 02
Virtual cluster 03
Virtual cluster 04
Virtual cluster 05
Virtual cluster 06

Panou de bord virtual de 12.3 inch

Tabloul de bord virtual de 12,3” interacționează cu ecranul touchscreen, afișând mai multe informații și diferite moduri de condus.

Ehs facelift touchscreen

Ecran tactil „plutitor” de 10,1”

Ecranul tactil plutitor de 10,1 inch cu funcții DAB, navigație și Apple CarPlay/Android Auto îți oferă la îndemână tot ce ai nevoie.

Ehs facelift comfort
Excite

MG EHS
Plug-in Hybrid

 • Panou de bord virtual cu ecran de 12.3"
 • Tapițerie din poliuretan (PU)
 • Faruri LED cu reglaj pe înălțime
 • Navigație prin satelit
 • Radio cu ecran color de 10.1"
 • Funcție încălzire scaune față
 • Climatizare automată pe 2 zone
 • Cameră video pentru marşarier cu ghidaj dinamic
Ehs facelift luxury
Exclusive

MG EHS
Plug-in Hybrid

 • Pedale sport din aliaj
 • Trapă panoramică
 • Scaune sport integrate
 • Tapițerie portiere tip Premium
 • Lumini ambientale
 • Hayon cu deschidere electrică
 • Faruri LED cu reglaj pe înălțime
 • Semnalizatoare direcție dinamice (secvențiale) în spate

Specificații

Versiune Excite Exclusive
Dimensiune și greutate
Lungime (mm) 4610 4610
Lățime (mm) 1876 1876
Înălțime (mm) 1685 1685
Ampatament (mm) 2720 2720
Garda la sol (mm) 145 145
Capacitate portbagaj (l) 448 448
Capacitate portbagaj cu scaune rabatate (l) 1375 1375
Masa proprie (kg) 1737 1775
Masă maximă tehnic admisibilă (kg) 2196 2196
Masă maximă tehnic admisibilă pentru fiecare axă (kg) F: 1095 /
S: 1101
F: 1095 /
S: 1101
Capacitate remorcare (fără frână, kg) 750 750
Capacitate remorcare (cu frână, kg) 1500 1500
Motor
Tip 1.5T GDI 1.5T GDI
Putere maximă (kW) @ 5500 rpm 119 119
Cuplu maxim (Nm) @ 1700-4300 rpm 250 250
Tip combustibil Benzină 95 RON Benzină 95 RON
Capacitate rezervor (l) 37 37
Motor electric și baterie
Putere maximă (kW) @ 3700 rpm 90 90
Cuplu maxim (NmW) @ 500-3700 rpm 230 230
Baterie (kWh) 16,6 16,6
Putere maximă On-board charger (kW) 3,7 3,7
Sistem hybrid
Tip Electric Drive Transmission cu 10 trepte Electric Drive Transmission cu 10 trepte
Performanță
Viteza maximă (km/h) 190 190
Accelerație (s, 0-100km/h) 6,9 6,9
Autonomie EV (km, WLTP) 52 52
Consum energie (Wh/km) 240 240
Consum combustibil (L/100km, WLTP combinat) 1,8 1,8
CO2 (g/km, WLTP) 43 43
Versiune Excite Exclusive
Siguranță
Sistem antiblocare frâne și Control electronic al stabilității (ABS+EBD)
Control electronic al stabilității (ESP)
Asistare electronică la frânare (EBA)
Asistare la coborârea în pantă
Frână de parcare electronică (EPB)
Auto hold
Airbag-uri frontale șofer și pasager cu sistem dezactivare pentru pasager
Airbag-uri laterale șofer și pasager
Airbag-uri tip cortină șofer și pasager
Centuri de siguranță faţă cu prindere în 3 puncte cu pretensionare si limitator
Centuri de siguranță spate pentru cele 2 locuri laterale cu prindere în 3 puncte + pretensionare și limitator
Avertizare cuplare centuri de siguranță față și spate
Sistem de blocare a portierelor spate pentru siguranța copiilor
Prinderi ISOFIX superioare și inferioare pentru scaun copil
Sistem de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS)
Sisteme de asistență
Control adaptiv al vitezei de croazieră (ACC)
Control inteligent fază lungă/Intelligent High Beam Control (IHC)
Sistem asistare viteză/Speed Assistance System (SAS)
Avertizare coliziune frontală/Front Collision Warning (FCW)
Frânare automată de urgenţă/Automatic Emergency Braking (AEB)
Avertizare la părăsirea benzii de rulare (LDW)
Avertizare la schimbarea benzii de rulare (LCW)
Asistare pentru menținerea benzii de rulare (LKA)
Sistem de asistență pentru ambuteiaje (TJA)
Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)
Monitorizare unghi mort (BSM)
Avertizare trafic din spate (RTA)
Versiune Excite Exclusive
Închidere geamuri și trapă din telecomandă (Lazy lock)
Climatizare automată pe 2 zone
Aer condiţionat cu filtru PM2.5
Senzori de parcare față / spate
Cameră video pentru marşarier cu ghidaj dinamic
Cameră video cu vizualizare 360 -
Acces fără cheie
Versiune Excite Exclusive
Bare longitudinale acoperiș
Spoiler
Ștergătoare parbriz fără ramă
Ștergător lunetă
Ornamente cromate geam lateral
Încălzire lunetă
Hayon cu deschidere electrică -
Oglinzi exterioare cu încălzire, pliere automată şi semnalizatoare încorporate
Faruri halogen cu reglaj pe înălțime -
Faruri LED cu reglaj pe înălțime -
Faruri cu funcție „follow me home“ (stingere întârziată)
Lumini de zi LED
A treia lampă stop montată la înălţime
Proiectoare de ceață
Lămpi de ceață spate
Semnalizatoare direcție dinamice (secvențiale) în spate -
Senzor de lumină
Versiune Excite Exclusive
Geamuri electrice
Geamurile cu sistem automat sus/jos și sistem de sigurantă
Volan multifuncțional
Coloană de direcție ajustabilă pe 2 direcții
Schimbător viteze electronic
Panou de bord virtual cu ecran de 12.3"
Scaun șofer cu reglare electrică pe înălțime
Scaun șofer cu reglare electrică
Scaun șofer cu reglare suport lombar
Scaun pasager cu reglare electrică -
Scaune sport integrate -
Funcție încălzire scaune față
Banchetă spate fracţionabilă 40:60
Buzunare pe spătarele scaunelor din față
Tapițerie din poliuretan (PU)
Tapițerie din piele -
Lumini de citire în spate -
Lumini ambientale -
Lumină în portbagaj
Cotieră centrală reglabilă
Cotieră centrală spate cu suport pentru sticle
Parasolar cu oglindă şi lumină
Oglindă retrovizoare cu funcție anti-orbire
Tapițerie portiere tip Premium -
Pedale sport din aliaj -
Trapă panoramică -
Capac portbagaj
Navigație prin satelit
Radio cu ecran color de 10.1"
6 difuzoare
2 microfoane și 4 mufe USB
Bluetooth
Carplay
Android Auto
MP3
Priză 12V
Versiune Excite Exclusive
Pneuri 215/60R17
Jante aliaj 17"
Versiune Excite Exclusive
Cablu de încărcare (Priză casnică 220V + Type2)
Cablu de încărcare (Type 2 + Type2, 16A) o o
Versiune Excite Exclusive
Pebble Black Metallic pebble-black o o
Diamond Red Metallic diamond-red o o
Dover White Non-metallic dover-white
Monument Silver Metallic medal-silver o o
Versiune Excite Exclusive
Black
Sardana Red (Preț cu TVA - 800 Eur) - o

Imaginile prezentate aici au doar scop ilustrativ și pot diferi de specificațiile standard pentru fiecare versiune. Nu pot fi derivate drepturi din fotografii. MG își rezervă dreptul de a schimba modelele, culorile, specificațiile și echipamentele fără notificare prealabilă și fără obligația de a schimba mașinile aflate deja pe piață.