MG iSMART

MG iSMART îți pune la îndemână toate caracteristicile mașinii prin intermediul tehnologiei de avangardă în industria auto. De la plecare până la sosire, peste 50 de funcții conectate îți permit să te bucuri de servicii personalizate și perfecte pentru automobilul tău. Noi tehnologii, noi funcții, noi servicii: bun venit la o experiență de condus inteligentă, complet nouă.

Sistem de conectivitate complet nou

O rețea inteligentă care integrează comunicarea cu mașina, internetul și utilizatorul.

Înaintea călătoriei

Aplicația MG iSMART te ajută să îți localizezi rapid automobilul prin simpla apăsare a unui buton. În plus, poți folosi telecomanda pentru a regla aerul condiționat la o temperatură confortabilă chiar înainte de a intra în mașină.

Pe drum

Odată ce ți-ai planificat traseul, vei primi actualizări în timp real din trafic, ghidare pentru traseul dorit și o oră precisă a sosirii. Nu numai asta, dar aplicația îți va arăta toate punctele de interes pe care nu vei dori să le ratezi pe parcurs.

Odată ajuns la destinație

Nu-ți amintești dacă ai încuiat mașina? Nici o problemă. Poți să o închizi și să o deschizi folosind aplicația, precum și să verifici nivelul bateriei EV și autonomia gata pentru următoarea călătorie. Poți arunca o privire și asupra tuturor statisticilor tale de condus, inclusiv cât de mult CO2 ai economisit conducând 100% electric.